TOOT er et coverband med glitteret på rett sted

Er du på jakt etter et coverband som leverer masse lyd, mye lys og røyk… og ikke minst 100% Rock’N’Roll? TOOT spiller
kun coverlåter
– Perfekt til et skikkelig party! (50-300 pers). Det norske bandet TOOT – tidligere kjent som «The Out Of Tunes» – ble dannet i 2003 og har en enkel filosofi:

…It’s better to rock – than not!

Det er også påstått at «TOOT er Nord-Europas beste coverband… i sin prisklasse»! Vi har egen røykmaskin og såpeboblemaskin. Vi sier ikke mer!

Vi spiller kun musikk «du garantert har hørt før», som vi sier! Vi koser oss mest med 80- og 90-talls pop & rock; f.eks. Bon Jovi, Guns’N’Roses, Billy Idol osv, men spiller ting som passer i bryllup, firmafester osv, f.eks Rolling Stones, The BeatlesDumDumBoys og Åge Aleksandersen. Vi er et rockeband som spiller kun gitarbasert musikk!! Det vil si at om du er heldig og får høre Take On Me til A-ha så er det allikevel ingen synthesizer der… Kun gitarer – Sex Pistols møter A-ha type sound… Om du skjønner? Det låter feeeett og publiket elsker det! Yeah we love you too! 🙂

TOOT lager fest!

Årets beste fest er målet! Ergo ikke noe innadvendt jazz eller noe sånt, men bredbeint SHOW med brede smil både over og under beltestedet! (Ok, dårlig bilde, men du skjønner!)

Så hva nøler du med?? Book TOOT til din neste fest!!