5 ting de ikke vil du skal vite om TOOT!

Se for deg at du står på en fest, øl i hånda, en hot potensiell partner ved siden av deg, og samtalen har gått i stå… hva gjør du?? Jo, du griper etter noen kule facts du kjenner og begynner å prate: «eeh… visste’ru at…» og så pøser’u på med kule stories om f.eks. favorittcoverbandet ditt! Kvelden er redda, du er center of attention igjen!

Her har du noen sånne facts:

TOOT har vært med i et Reality TV-show!

TOOT reality TV

Jepp, du leste riktig! Tilbake i 2013 ble TOOT kontaktet av et lite produksjonsselskap som jobbet et konsept som dreide seg om «passasjerer og ansatte på Danskebåten».

TOOT skulle bookes inn til å spille konserter på ombord! En pilotepisode ble produsert og presentert for TV-Norge, men ble ikke tatt videre den gangen. Nå i 2018 ser det ut til at programkonseptet er i gang, men uten TOOT…heldigvis, får vi kanskje si?

Bildet til venstre viser Rube The Dude som blir intervjuet til pilotepisoden.

Jolfo har brukt den samme buksa på konsert siden 2006!

12 år, på vei inn i det 13. året! Fakta! Dressmannbukse med litt innsydde detaljer. Vaskes etter hver gig og puttes i TOOT-bagen sammen med parykker, sminke, gullkjede og fjærboa. Buksa har dessverre utviklet et krympeproblem. Det er ikke umulig at han trenger en ny bukse snart.

Bildet til høyre er fra 2006!

TOOT hadde keyboardist tidligere

Vel, det var i formingsfasen tidlig 2003! Ante ikke hva vi dreiv med. Hun (!) som spilte keyboard var hyggelig og entusiastisk, men det var gitarrock som var veien videre…

TOOT ble en gang spurt av Postgirobygget om å bytte gig-dato.

TOOT var booka til gig i Hamar en lørdag i 2006, russefest. Postgirobygget ringte for å høre om VI kunne spille på torsdag istedet sånn at DE kunne spille på lørdag. Vi sa nei. MOAHAHAHAHA!!

TOOT har flere koblinger til Jokke & Valentinerne

1) Rube The Dude spilte på bassen til Jokke & Valentinerne i begynnelsen. Han hadde ikke egen bassgitar!

2) Jolfo har spandert øl på Jokke: «Hvis jeg var deg så ville jeg spandert en øl på meg», sang Jokke. Jolfo tok det bokstavelig i forbindelse med at bandet hans varma opp for Jokke en gang på 90-tallet. Jolfo var 17 år gammel og ikke spesielt fan av Jokke. Det var Trash & Death Metal som gjaldt…

 

Sånn, da veit du det. Bare å briefe på neste TOOT-gig: «Visst’ru at TOOT…» osv. Kommer til å dra masse damer! Muligens.